click to enable zoom
Încărcare imobile...
Nu am găsit rezultate
mărește harta
Tip Hartă Roadmap Satellite Hybrid Terrain Locația mea Fullscreen Înapoi Înainte
Căutare în site
Căutare în site
we found 0 results
Your search results

Câștigătorii concursului de fotografie #IheartDeco ediția 2021

Posted by gabriela on mai 14, 2021
| 0

Dragi cititori, călători și iubitori de Art Deco, revenim cu lista câștigătorilor de la concursul nostru #iheartdeco! Am „răsfoit” sute de fotografii, am făcut și refăcut liste lungi și liste scurte și, mai ales, am văzut cu alți ochi orașele în care trăim. Așa că alegerea n-a fost ușoară! Promitem însă că revenim cu noi concursuri și provocări. Până atunci, felicitări tuturor celor care au intrat în joaca Art Deco!

Cu ocazia lunii internaţionale Art Deco ICADS şi în anticiparea World Art Deco Day – 28 Aprilie 2021, în perioada 14-28 aprilie igloo media şi Bucharest: Modernism Art Deco au relansat invitaţia la concursul #IheartDeco, desfășurat pe Instagram. Datorită interesului deosebit arătat de cititori și a numărului mare de înscrieri, data de înscriere a fost prelungită până pe 5 mai. Anunțul concursului și regulamentul au fost publicate aici.

 

Câștigătorii ediției concursului #iHeartDeco 2021 sunt:

🥇 I. Eduard Gabriel Tănase, foto Halele Centrale din Ploiești. Pentru pasiunea redescoperirii orașului într-o ramă inedită.


🥈 II. Ana Banu
, foto Intrarea Vermont, București. Pentru discreția și subtilitatea observației.

 

🥉 III. George Păltineanu, foto Piața Sfinții Voievozi, București. Pentru atmosfera urban-arhitecturală surprinsă.

 

🏅 Mențiune: Karina Roșu, foto Vila Petru Groza, Deva; arh. Horia Creangă. Pentru entuziasm si dedicare și pentru că a decupat fragmente Art Deco din spații neașteptate (Deva, Oradea, Timișoara).

Vom acorda așadar 4 premii: 1 x album BOAD & 3 x Ghid vizual de detalii Art Deco. Premiile fac parte din oferta editorială Igloo Media pe care o poți consulta aici.


Mulțumim tuturor pentru implicare! În zilele următoare vom publica selecții foto și de la ceilalți participanți. Veți putea urmări toate fotografiile pe pagina de Instagram www.instagram.com/artdecobucharest

Keep reading us & follow your heArtDeco

#igloomedia

#artdecobucharest

#artdecoromania

 

Compară imobile

Înapoi