click to enable zoom
Încărcare imobile...
Nu am găsit rezultate
mărește harta
Tip Hartă Roadmap Satellite Hybrid Terrain Locația mea Fullscreen Înapoi Înainte
Căutare în site
Căutare în site
we found 0 results
Your search results

Înscrieri la Conferința B:MAD Cluj-Napoca

Posted by gabriela on august 4, 2020
| 0

Cu ocazia Expoziției B:MAD 3.0 „București – Oraș Art Deco – redescoperire, contextualizare, dezbatere” itinerată la Cluj-Napoca, invităm publicul clujean pasionat de arhitectură și patrimoniu Art Deco la o seară de conferințe tematice și proiecții de film documentar. Evenimentul va avea loc joi, 6 august, de la ora 19.00,  în grădina Casei Tranzit, Strada G. Barițiu, nr. 16, intrarea dinspre Strada Fără Nume, Cluj-Napoca.

De asemenea, publicul din țară va putea urmări  LIVE Coferința B:MAD din Cluj-Napoca pe FB.COM/ARTDECOBUCHAREST.

INVITAȚI:

dr. arh. Françoise Pamfil, conferențiar universitar în cadrul UAUIM, redactor-șef revista igloo și consilier științific B:MAD – conferința „Dedans et dehors art deco”

arh. Adrian Ciocăzanu şi designer Dragoş Dogaru – lansarea la nivel naţional a temei de documentare pentru fotografie de arhitectură #artdecoromania de către co-fondatorii platformei Bucureşti: Modernism Art Deco

arh. Miklós Péterffy – prezentarea proiectului de reabilitare a clădirii moderniste PJ House din Cluj-Napoca de către Peterffy+Dory Architects

Conferința se închide cu proiecția exclusivă a documentarului experimental “Villa Empain”, în regia Katharinei Kastner, prezentată cu sprijinul Forumului Cultural Austriac București. Va fi anunțată ulterior disponibilitatea vizionării online pentru publicul larg.

 

— > RSVP – Participarea la eveniment, în locație, se face cu înscriere la contact@artdecobucharest.ro, în limita locurilor disponibile.

Vă așteptăm!

*** Evenimentul are loc în aer liber și participarea se face doar cu respectarea strictă a normelor sanitare în vigoare, conform indicațiilor personalului expoziției. Purtarea măștii de protecție este obligatorie pe toată durata participării. Este obligatorie respectarea distanței minime de 1,5m între persoanele care nu fac parte din același grup, respectiv 2m între scaune.
__________________________________________________________________
Detalii suplimentare despre proiectul B:MAD 3.0, „Bucureşti – Oraș Art Deco” itinerat la Cluj-Napoca aici.
Evenimentul de Facebook poate fi accesat aici.
#BMADproject #ArtDecoBucharest #BMADitinerant #igloo

Compară imobile

Înapoi