click to enable zoom
Încărcare imobile...
Nu am găsit rezultate
mărește harta
Tip Hartă Roadmap Satellite Hybrid Terrain Locația mea Fullscreen Înapoi Înainte
Căutare în site
Căutare în site
we found 0 results
Your search results

Prezentarea temei concursului de idei „B:MAD Re-HAB” – O viziune pentru un bulevard Art Deco

Posted by gabriela on noiembrie 2, 2019
| 0

 

Pe 31 octombrie am avut plăcerea de a discuta despre „Patrimoniu arhitectural și exemple de bună practică ale intervențiilor pe clădiri Art Deco din București” alături de profesioniști din domeniul arhitecturii, studenți, specialiști și dezvoltatori de proiecte imobiliare. Conferința a avut loc în cadrul expoziției B:MAD 3.0 – București Oraș Art Deco, în spațiul expozițional UAUIM. Cu acest prilej, echipa B:MAD a vorbit și despre O viziune pentru un bulevard Art Deco” și a prezentat tema concursului de idei pentru Reabilitarea Habitatului și Arhitecturii Bucureștiului „B:MAD Re-HAB”.

„B:MAD Re-HAB” dorește să demonstreze determinarea și angajamentul Asociației Igloo Habitat și Arhitectură și a platformei București: Modernism Art Deco (www.artdecobucharest.ro) în promovarea, susținerea și reabilitarea patrimoniului arhitectural. Prin acest concurs, a cărui tematică este deschisă tuturor profesioniștilor în domeniu, ne propunem să evaluăm: documentarea istorică, urbanistică și arhitecturală; creativitatea ideilor propuse de participanții la concurs, în concordanță cu o bună argumentare şi integrare în contextul urban. Intenția este ca acest concurs să devină un prim pas în construirea și susținerea unor politici publice pentru valorizarea, prezervarea și reabilitarea adecvată și responsabilă a patrimoniului arhitectural Modernist Art Deco bucureștean.

Tema de concurs: Reabilitarea habitatului și arhitecturii modernist Art Deco prin intervenții arhitecturale, de consolidare, refuncționalizare, conversie, pe un bulevard, incluzând ariile urbane adiacente

Zonele eligibile: Bălcescu, Brătianu, Calea Victoriei, Carol I, Dacia, Elisabeta, Magheru, C.A. Rosetti, Știrbei Vodă și ariile urbane adiacente acestora

Regulamentul concursului va fi publicat în curând pe platformele online: www.igloo.ro și www.artdecobucharest.ro și anunțat pe platformele sociale.

_________________

* Prezentarea din cadrul evenimentului din 31 octombrie se poate accesa aici, și ea reprezintă o declarație fermă de intenție din partea noastră. Suntem deschiși la parteneriate și suntem în procesul de agreere a susținătorilor acestui demers pentru valorizarea patrimoniului Modernist Art Deco al Capitalei.

Informaţii suplimentare la contact@artdecobucharest.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Compară imobile

Înapoi